Hoe worden penisringen gemaakt?

Lynn Wolters

"Als een man heel groot wordt, moet een dokter een test doen. Het heet een angiogram, en het wordt gedaan om te beoordelen of de penis is eigenlijk gezond en niet alleen gezwollen en een pijn in de kont. Bij het kopen van penis ringen, wat moet ik zoeken? "

Ik krijg veel e-mails van mannen die wanhopig op zoek zijn naar hulp. De vraag die vaak opduikt is: Hoe weet ik of ik een erectie krijg die niet normaal is? Wat als mijn penis rechtop staat, maar te klein is om te voelen? Ik heb al eerder over penisringen geschreven, maar nu wil ik je de waarheid vertellen over penisringen.

Wat is een penisring?

De meest voorkomende vorm van penis ring is een T-ring. Dit zijn ringen die een beetje groter zijn dan een gewone ring en zijn meestal gemaakt van roestvrij staal. T-ringen, zoals een gewone ring, houden erecties. Ze worden ook wel "rectale ringen" genoemd. Ze komen in een verscheidenheid van maten en vormen, en er zijn veel verschillende manieren om ze te gebruiken.

Sommige mensen willen dragen hun penis ringen de hele tijd, terwijl anderen doen de ringen op bepaalde momenten van de dag. Overweeg een penisring vergelijking. Sommige mensen gebruiken hun penis ringen als "girly" sieraden. Ik denk dat dat een geweldig idee is omdat mensen van meisjessieraden houden. De T-ring penis ring is gemaakt van een hard metaal, en is bedoeld om te worden gedragen rond je genitaliën en niet aan de buitenkant. Mensen krijgen echt opgewonden en opgewonden als ze hun T-ring penis ring op, want het is zo'n eenvoudige, functionele stuk. De meeste mensen dragen hun penis ringen op dezelfde manier; ze leggen ze op een tafel of in het nachtkastje en nemen het eruit. Ze zijn geweldig omdat ze comfortabel en gemakkelijk aan te trekken of opstijgen zijn. U ziet de T-ring in de foto's hieronder en je alle andere opties en andere fabrikanten hier zien. Ik zal mijn mening over hoe goed of slecht deze T-ring penis ring is. Ik zal je foto's laten zien van de foto's van mensen en hoe de ring eruit ziet en voelt op hun penis. Ik zal u vertellen mijn persoonlijke mening over hoeveel het kost om een nieuwe T-ring penis ring te krijgen. Ik zal uitleggen waarom je moet schelen wat de kosten is en als het de moeite waard is om u een nieuwe te kopen. T-ring penis ringen hebben vele voordelen. Voor een, ze zijn zeer comfortabel om te dragen. Ze zijn de enige penis ring in de wereld die zo comfortabel is. Een ander voordeel van deze penis ringen is dat ze geen speciale huidverzorging nodig. Enkele van de beste T-ring penis ringen zijn degenen met een interne huid op de ring. Ze zijn een beetje duurder, maar nog steeds heel comfortabel..