Over Lynn Wolters

Lynn Wolters

Waarom ik dit doe

Mijn passie is het vinden van een manier om een penis ring uit de real deal te maken en geven u het plezier dat u wenst in een stuk. Ik ben heel bijzonder en maak ze alleen als ik weet wat erin zit, of ik kan dit doen met mijn eigen twee handen. Evenals het aanbieden van u de meest verbazingwekkende, unieke penis ringen ooit. Ik gebruik alleen de beste materialen om de meest unieke, mooie penisringen te maken. Elke ring is zorgvuldig met de hand vervaardigd met alleen materialen van de hoogste kwaliteit om een zeer zacht gevoel en een comfortabele pasvorm te garanderen.

Ik verkoop penisringen op mijn blog voor een paar jaar nu. Maar mijn website is pas actief sinds januari 2013! Het was een hele reis voor mij.

Mijn vader zei altijd dat ik een ring moest dragen en dat het me zal helpen om mijn orgasmes onder controle te houden. Ik denk dat je zult merken dat mijn ring me ook kan helpen mijn orgasmes onder controle te houden.

Vandaag had mijn vrouw een klein probleem met haar man. Ze kwam laat thuis, de man was erg dronken. Ze praatten een beetje, de man vroeg haar om hem een glas wijn te brengen. Ze was zenuwachtig over de gebeurtenis, maar vertelde hem dat haar vriendje en ik tv zou kijken en dat ze met hem zou praten over seks. Hij vroeg haar om haar broek en ondergoed te verwijderen en hij kreeg op de top van haar. Hij stopte zijn penis in haar, ze kreunde en hij zei dat ze een goed meisje was en dat hij klaar zou komen in haar mond, ze vertelde hem dat ze het kon doen als ze wilde, begon hij toen zijn penis in haar mond te wrijven..

My Ebook, dat Penis Rings for Men heet, is beschikbaar op Kindle en Kindle Unlimited. Als je een man bent die graag praat en een heer bent, dan hoop ik dat je mijn schrijven leuk vindt. Bedankt voor uw bezoek!

Ik schrijf deze blog om drie redenen: Ten eerste, ik heb een penis zorg professional voor ongeveer 10 jaar nu. En voor mij is het erg belangrijk om een goed afgeronde kennis van penisverzorging te hebben. Hoe meer mensen ik praat over penisverzorging, hoe beter de gezondheid van mannenpenis.

Ten tweede ben ik e-book marketeer en auteur geweest. Ik hou van schrijven, maar ik hou ook van het verkopen van dingen, en ik hou ervan om mijn brood te verdienen met mijn geschriften. De derde reden is om mijn kennis te delen met andere mannen die behoefte hebben aan een penis zorg oplossing..

Leven

Toen ik klaar was met school, kreeg ik een baan als bewaker. Ik doe veel beveiliging voor clubs en hotels in Amsterdam en ik doe het nog steeds. In het begin vond ik deze baan niet aantrekkelijk, maar ik vond mijn oude baan ook niet leuk. Mijn familie en ik woonden in een flat in Amsterdam die vrijwel de hele tijd was. Maar we hadden altijd de TV op te kijken allerlei films en tv-shows op onze kabel en ik wilde niet op te geven dat voor een andere baan. Het was hetzelfde in het Verenigd Koninkrijk. Ik had een normale baan als timmerman kunnen hebben en een goed leven kunnen hebben en ik dacht bij mezelf: "Weet je wat? Ik zal mijn leven veranderen en proberen een andere manier te vinden om mijn brood te verdienen". Ik keek naar alle manieren om geld te verdienen en ik merkte dat de penis ringen waren hetzelfde als in de films en dat ze echt werkte. Het probleem was dat ik geen andere manier wist.

Mijn motto is 'de ring is de tool'. Mijn vrouw is een anale stimulator liefhebber en ik hou ervan om mensen te helpen begrijpen wat de ring in staat is.

Het eerste waar ik het over wil hebben is de penisring. Nu is het niet een penis ring (of een g-spot ring, wat dat betreft) in de strikte zin. Er zijn veel g-spot ring apparaten, maar geen die daadwerkelijk zal stimuleren de G-Spot. De penis ring helpt gewoon uit te breiden en versterken van de schacht erectie door verbinding te maken met de penis met een interne structuur, bekend als de voorhuid, dat de lengte, omtrek en omtrek van de penis verhoogt. Als de penis rechtop is en niet te engorged, kan de ring zelfs worden gebruikt om te helpen met een besneden penis die wordt steeds een beetje te groot voor zijn britches. Er zijn veel verschillende soorten penis ringen om uit te kiezen..