Waar worden penisringen gemaakt?

Lynn Wolters

vanaf nul. Ik geloof niet dat er iets mis mee is. Als het niet iets is wat je nodig hebt, is het niet iets dat je moet kopen!

In Nederland zijn de meeste mensen in de seksindustrie vrouw, omdat vrouwenwerk niet is toegestaan. In tegenstelling tot Ns Fietsenstalling is het daarom merkbaar krachtiger. Het is illegaal om te werken voor meer dan een paar uur per dag en veel mannen zijn in de gevangenis vanwege hun seksuele misdrijven. De meerderheid van de prostituees zijn vrouwen. Ik ben er een paar keer geweest, en ik kan zeggen dat de vrouwen de overhand hebben in deze industrie. Mannen hebben geen keuze, want het is niet veel geld.

De penis ring is eigenlijk een kleine metalen bal die gaat in de penis, en de ring heeft twee kanten. De ring heeft een binnendiameter van ongeveer 5 millimeter en de buitendiameter is 3 millimeter. De ring is bevestigd aan de penis, die ook een dunne metalen huid heeft. Een vrouw maakt een metalen ring die in haar lichaam gaat, maar er is helemaal geen huid. De ring gaat dan op een riem die gaat rond de penis, dat is de huid aan de boven-en onderkant van de penis. Wanneer een man zet de ring op, de penis wordt stijf en hij is in staat om het te houden in zijn hand en trek het omhoog in zijn penis, maar het is moeilijk om het omhoog te trekken, die een pijn kan veroorzaken. Een penisring, met een harde buitenste huid die iets dikker is dan de ring zelf, kan pijn voorkomen. De ring moet comfortabel zijn wanneer het wordt gedragen, dat is waarom het erg duur is. Naar mijn mening is het makkelijker om een ring te maken die zacht is dan een ring die stevig is. Dit maakt het zeker beter dan Eenmanszaak Gemeenschap Van Goederen. De huid die zich om de penis wikkelt moet zich uitrekken en ontspannen, anders zal het niet werken. In het eerste geval wordt de penis gedwongen om de vorm aan te nemen die de man wil, en het moet door pijnlijke stretch gaan en ontspannen. Maar als je een zachte ring maakt, kan de penis door hetzelfde proces gaan, en dan ontspannen en dan de vorm vormen die je wilt. Dat is waarom mensen ze kopen. En het is echt heel duur. De beste kwaliteit die men kan vinden heet "Foam and Sleeve". Het is echt gemaakt door een bedrijf genaamd FUBA (www.fubabasllc.nl). Ook is penisring Test een begin waard. Het is gemaakt van katoen en schuim, en de voorhuid is bedekt met plastic, net als de huid, de plasbuis en de glans. Ik ben al een lange tijd eigenaar van een van hun producten en mijn ervaring met het product is dat het echt heel zacht. De ring is ongeveer een centimeter breed, en is gemaakt om de penis te passen van een omtrek van ongeveer 1,5 cm tot het puntje van de glans. Dit betekent dat ik nog nooit teleurgesteld ben geweest over de zachtheid van de ring. Het materiaal is ook erg licht, omdat er geen stof tussen het materiaal en de penis..