Waarom heb ik penisringen nodig?

Lynn Wolters

Omdat je er een hebt. Maar zo simpel is het niet. Wanneer u een penisring draagt, kunt u de spieren van de penis voelen en het gevoel van zijn grootte en hardheid hebben. En dat is waar je echt moet weten wat je moet doen. Je moet weten hoe de ring werkt en hoe het een comfortabele en aangename ervaring te maken. Ik ben een ervaren verkoper en koper, maar je moet een goede partner vinden. Als je een vrouw bent die een comfortabel seksleven wil en het niet erg vindt om een penisring te dragen, is dat ook geweldig. Het enige is, de meeste mannen dragen de ring niet voor de allereerste keer, dus de eerste keer dat je hem erop zet is het heel ongemakkelijk. Dit is een veel voorkomende situatie bij het kopen of verkopen van ringen. Ik stel altijd voor dat je het doen ten minste een maand of twee voordat je naar kopen en dan als je eenmaal op de ring, moet je proberen om het uit te doen.

In ons eerste artikel over het kopen van een ring voor je man, keken we naar de ring als een seksueel hulpmiddel en niet iets om gewoon te dragen, maar ik heb het gevoel dat we veel meer te zeggen hebben over dit onderwerp. En in ons volgende artikel, zal ik u vertellen wat te zoeken in een ring, en we zullen kijken naar de bestsellers op Amazon. Als u een man die geïnteresseerd is in het kopen van een penis ring, willen we van u horen. Deel uw gedachten over het onderwerp. Ik ben zeer geïnteresseerd in het horen van de ervaringen van onze lezers en hoe u deze ringen te gebruiken. Waar kan ik penisringen verkopen? Laat het ons weten als u advies voor ons heeft over dit onderwerp. Als u vragen hebt over hoe u een ring te kopen, voel je vrij om contact met ons op via de commentaar sectie aan de onderkant van deze blog. Ook penisring is de moeite waard een test run. Bedankt voor het lezen en we hopen dat je dit onderwerp interessant. om 13:59 uur

Het straffen van het vrouwelijk lichaam met meer penis penis ringen zijn genoemd een "giftige" drug. Ik heb gezien wat de schade het veroorzaakt aan vrouwen. Ik heb veel verwondingen en gebroken botten gezien. Ik heb ook gezien meer en meer vrouwen die lijden aan seksuele disfunctie als gevolg van deze gevaarlijke ring. Het is tijd om een einde te maken aan de mannelijke "sport"..