Wat kun je doen met penisringen?

Lynn Wolters

je kunt het dragen, maar het moet een penis ring. De sleutel tot een goede penis ring is het ontwerp. Het moet comfortabel en comfortabel genoeg dat de penis is het eerste dat in contact zal komen met het. Er moet een verstelbare ring zijn met een gemakkelijk af te lezen wijzerplaat. De ring moet precies goed passen bij de man, zonder dat deze zich na verloop van tijd uitstrekt. Het moet een manier hebben om het aan te passen aan de grootte en vorm van uw penis, zodat u het jarenlang kunt dragen zonder het uit de uitlijning te krijgen. Dit maakt het heel anders dan artikelen zoals Pelgrim Afzuigkap Filter.. Bovendien moet de ring comfortabel genoeg zijn om de hele dag elke dag te dragen, zelfs als u uit het water of aan uw bureau bent. In tegenstelling tot Wasmachine Waar Moet Wasmiddel In, kan het merkbaar nuttiger als gevolg. Een comfortabele en comfortabele penis ring moet een constante metgezel, en niet een overlast. Je denkt misschien dat penisringen saai zijn, of een last. Maar je vergist je! Net zoals je gelijk hebt door te zeggen dat er niet zoiets als een domme vraag, zijn er geen domme vragen. In de penisringmarkt zijn er geen idioten, alleen dwazen! Ik heb een ring die ziet er een beetje te groot op mij, en de enige mensen die het kopen zijn jongens die zijn getrouwd met meisjes met grote borsten. Deze ringen ziet er gewoon een beetje klein voor mij, maar is comfortabel, het doet geen pijn, het is comfortabel, en ik weet niet waarom ik ooit zo veel voor betaald! Als ik mijn penisringen draag, denk ik niet aan hoe de man met de ring zich zal voelen. Ik denk na over hoe mijn vrouw zich zal voelen als ze me ziet en me hoort zeggen: "Oh, het ziet er goed uit! Ik wil het graag de hele tijd bij me hebben." Nu praat ik tegen mezelf en ik weet niet wat ik moet zeggen. Daarom wil ik dat mijn vrouw een penisring heeft zodat ze hem kan dragen zoals ik wil dat ze het draagt. Als deze ring ziet er een beetje te klein voor haar, of als het maakt haar aan het lachen, dat maakt het OK! Dus als je een man bent met grote borsten, en je weet dat je vrouw degene kan zijn die om een ring als deze vraagt, voel je dan niet schuldig..